Image

FÅ EN TIME FORÆRET

SKÆRMBRILLER BEHØVER IKKE VÆRE GRIMME

SKÆRMBRILLER og ARBEJDSBRILLER

Vi har sat en ære i at levere skærmbriller der ikke er grimme – vel at mærke indenfor den arbejdsgiverbetalte ramme.

Skærmbriller er nok et af de vigtigste arbejdsredskaber som du skal overveje. Skærmbrillen adskiller sig fra din almindelige brille ved at der er taget højde for den afstand som du arbejder i og at din fysiske stilling er optimal. Vores erfaring er at kunder der får skærmbriller oplever, at de ikke bliver så trætte. Det opleves som om at dagen bliver en time længere, fordi trætheden ikke melder sig så hurtigt. Og det er helt naturligt. Vi skal jo passe vores arbejde og hvis synet ikke er optimalt, kompenserer vi med kroppens øvrige ressourcer.

2Ø er medlem af DEO – Dansk Erhvervs Optik – der er en sammenslutning af mange optikere i Danmark. DEO hjælper og vejleder virksomheder med deres aftaler vedrørende skærm – og arbejdsbriller. Se mere her om Dansk Erhvervs Optik.

Som leverandør til DEO, er vi underlagt en række krav, der sikrer dig og din arbejdsgiver de bedste løsninger til den rigtige pris.

Vi har et ret stort udvalg af lækre brillestel til skærm- og arbejdsbriller – for vi synes at det er vigtigt at du kan lide brillen – for ellers bruger du den ikke, og så er det hele jo lige meget.

Husk at som udgangspunkt skal din arbejdsgiver betale for din skærmbrille. Skal vi sende en faktura, bedes du have en underskrevet bevilling med fra din arbejdsgiver. Så klarer vi afregningen.

Er du i tvivl så kom ind og hør nærmere eller ring til os.

På gensyn og genhør i 2Ø.

 

UDPLUK AF STEL TIL SKÆRMBRILLER

CORMAC

CORMAC

Heyelander

ENDA

ENDA

Heyelander

BOOK TID HER