Image

ALT TIL DINE ØJNE

VI PASSER PÅ DIT SYN

ALT HVAD ØJNE OG HJERTE BEGÆRER

Synet er vigtigt, og vi hjælper dig med at passe godt på det. Vi gør det med ny teknologi, oplevelser og tryghed i højsædet.

Uanset om du er på jagt efter briller, solbriller, kontaktlinser eller bluelight-briller, kan du finde det hos os. Med udgangspunkt i vores mange års erfaring i branchen, har vi indrettet forretningen lidt anderledes og taget nye innovative muligheder i brug, for at give dig den bedste oplevelse og de bedste produkter. Men altid med faglighed og service som det vigtigste.

Sammenligner du, er vi ikke dyrere end de andre optikere – vi har bare pakket det ind på lidt anden måde. Vores priser er fair og yderst gennemsigtige.

OVERBLIK OG TRYGHED

DET RIGTIGE BRILLESTEL TIL DIT ANSIGT

Hvis du har købt briller før, ved du, hvilken jungle det er at finde det rigtige brillestel. Vi har mere end 25 års erfaring i at vælge rigtige brillestel, og derfor ved vi, at faconen er meget vigtig. Vi gør derfor meget ud af, at du kan finde den rigtige facon. Derfor finder du ikke vores brillestel fordelt på køn, brand eller pris – men naturligvis i faconer. Det giver overblik og tryghed.

Vi vælger selv vores brillestel og skifter løbende ud, så vi også har noget af det mere livlige og anderledes. Vi vælger europæiske leverandører og har brillestel i mange kategorier og prisklasser. Samtidig er vi glade for at kunne præsentere dig for kendte brands som blandt andet Tom Ford, Chloé, Gucci, Mont Blanc, Saint Laurent og Guess.

Til børnene har vi gjort os umage og fundet seje og sjove børnebriller i en rigtig god kvalitet og til den rigtige pris.

Læs mere her om brilleglas og briller her.

 

 

SE VORES UDVALG AF BRILLESTEL HER

GRATIS BRILLESPRAY

Når du investerer i nye briller hos 2Ø, vil vi gerne hjælpe dig med at få mest muligt ud af dem...
LÆS MERE
GRATIS BRILLESPRAY

LINSER PÅ EN ENKEL MÅDE

Hos 2Ø er det let, enkelt og gennemskueligt at købe kontaktlinser.

Du kan købe dem til en måned - eller flere - og hvis du indgår en...
LÆS MERE
LINSER PÅ EN ENKEL MÅDE

AVANCERET FOTO-OPMÆRKNING

Takket være den nyeste teknologi på markedet, kan vi opmærke dine brilleglas via et avanceret fotosystem, der gør det muligt for os at...
LÆS MERE
AVANCERET FOTO-OPMÆRKNING

KUNDEKRONER TIL ALLE

Øjne og ører er lige så forskellige som mennesker er. Derfor mener vi ikke, at pakkepriser er løsningen. Du skal ikke betale for noget du...
LÆS MERE
KUNDEKRONER TIL ALLE

DET BEDSTE BRILLEGLAS TIL DIG

SKRÆDDERSYET SYN

Brilleglassets kvalitet er yderst afgørende for det optimale syn. Vi kan skaffe alle slags og typer af brilleglas, men vi foretrækker brilleglas fra HOYA, der er et japansk kvalitetsmærke. HOYA er, sammen med andre kendte brilleglasmærker som f.eks. Rodenstock og Zeiss, fantastisk dygtige til at opbygge glassene, så du får det klareste syn som overhovedet muligt uanset om du bruger enkelt- eller flerstyrkeglas.

Derudover er HOYA blandt verdens bedste til at lave overfladebehandlinger der holder.

Alle vores brilleglas monteres efter en yderst nøjagtig opmåling, hvor vi via en række kameraer sørger for, at intet er overladt til tilfældigheden. Det er bare bedre at få en brille, der passer første gang.

 

BOOK TID TIL DIN GRATIS SYNSPRØVE HER

NYESTE METODE TIL DEN PRÆCISE SYNSPRØVE

LET, ENKELT OG TRYGT

Med 25 års erfaring fra optikerbranchen ved vi, at mange kunder er utrygge under synsprøven, fordi de er nervøse for at svare forkert.

Vi har det nyeste udstyr, hvor synprøven tager kortere tid og samtidig måler udstyret dine styrker op imod en database med mange tusinde tidligere fortagede synsprøver. Det betyder, at du ikke skal svare på noget så meget– og ikke mindst at synsprøven er endnu mere præcis, end hvis vores optikere skulle foretage en manuel synsprøve.

Og selvfølgelig har du garanti for, at styrken er den rigtige til dig.

 

 

 

MÅNEDENS MEST POPULÆRE PRODUKTER

FT5557-B

FT5557-B

Tom Ford

3000 kr.

FT5294

FT5294

Tom Ford

3100 kr.

BLADAN

BLADAN

KunoQvist

2700 kr.

Architekt

Architekt

Einstoffen

3100 kr.

CORMAC

CORMAC

Heyelander

1200 kr.

CH0022O

CH0022O

Chloé

3300 kr.

10037 Pinerolo

10037 Pinerolo

Prego

900 kr.

FT5810-B

FT5810-B

Tom Ford

3000 kr.

SHOP ALT TIL ØJNE