Image

DEN RIGTIGE PRIS, KUNDERKRONER OG PRISGARANTI

KVALITET TIL EN FAIR PRIS

Vi har også opdaget det.

Optikere og høreklinikker har mange mange forskellige prisstrukturer der – ja – er meget lidt gennemsigtige. Nogle af de store kæder tilbyder nogle gange, at man kan få “2 for 1”, “sin alder i rabat” eller “70% på alle stel”. Måske er prisen bare for høj fra starten? Når man ikke er fagperson så er det faktisk umuligt at sammenligne.

Vores fra-priser er:

  • Brillestel 1200 kr.
  • Enkeltstyrkeglas – tynde og med antirefleks – kr. 1800 pr. sæt
  • Flerstyrkeglas – tynde, bredt læsefelt, antirefleks og hærdning – 4800 kr. pr. sæt
  • Høreapparater fra de kendte producenter – kr. 6.800

 

Alle vores priser er inklusiv alt det man nu behøver. Altså er der ikke tillæg på tillæg hos 2Ø.Såfremt vi har et kampagnetilbud vil dette blive fratrukket disse priser.

Vi kan ikke lave faste priser på det hele, for det vil begrænse os i at tilpasse til den enkeltes behov. Til gengæld gør vi os umage for at vores priser altid er fair og aldrig dyrere end vores konkurrenter, og vi er selvfølgelig interesseret i, at du handler hos os. Derfor matcher vi altid konkurrenternes –  i de fysiske forretninger –  priser. Derfor giver vi dig ALTID 30 dages PRISGARANTI.
Så er der en ting mindre at tænke over.

Vi giver for øvrigt alle vores skønne kunder 10% af deres køb som KUNDEKRONER, der sættes ind på din 2Ø-kundekonto. Dem kan du bruge til lige det du ønsker, næste gang du besøger os – for det vil vi være glade for at du vil.

KUNDEKRONER

For hver en krone du lægger i 2Ø får du 10% sat ind på din 2Ø konto. Også selv om du allerede har fået en rabat. Det er dine KUNDEKRONER og du kan bruge dem, til nøjagtig det du vil hos os.

Du får også KUNDEKRONER, når du køber kontaktlinser. Det betyder, at du i et kontaktlinseabonnement vil kunne betale mere end en måneds linser om året.

Du må også gerne give dine KUNDEKRONER til en du holder af – f.eks. som et gavekort.

Du bestemmer. Let Enkelt og Gennemskueligt.

PRISGARANTI

Vi yder prisgaranti.

Så hvis du bliver draget af 30% på de bedste glas, 2for1, Din alder i rabat, eller “alle brillestel til 1 kr.”, så kan du altid få samme tilbud hos os. 

Prisgarantien ydes i en måned efter dit køb, på alle identiske produkter købt i en fysisk forretning.

 

 

LÆS MERE OM 2Ø