VORES PRISER

DEN RIGTIGE PRIS - HVERKEN MERE ELLER MINDRE

KVALITET TIL EN FAIR PRIS

Vi har også opdaget det.

Optikere og høreklinikker har mange mange forskellige prisstrukturer der – ja – er meget lidt gennemsigtige. Nogle af de store kæder tilbyder nogle gange at man kan få “2 for 1”, “sin alder i rabat” eller “70% på alle stel”. Måske er prisen bare for høj fra starten? Når man ikke er fagperson så er det faktisk umuligt at sammenligne.

Vi kan ikke lave faste priser på det hele for det vil begrænse os i, at tilpasse til den enkeltes behov. Til gengæld gør vi os umage for at vores priser altid er fair og aldrig dyrere end vores konkurrenter, og vi er selvfølgelig interesseret i at du handler hos os, så derfor matcher vi altid konkurrenternes –  i de fysiske forretninger –  priser. Derfor giver vi dig ALTID 30 dages PRISGARANTI.
Så er der en ting mindre at tænke over.

Vi giver for øvrigt alle vores skønne kunder 10% af deres køb som KUNDEKRONER der sættes ind på din 2Ø-kundekonto. Dem kan du bruge til lige det du ønsker, næste gang du besøger os – for det gør vi alt for at du gør.

Vores fra priser er:

  • Brillestel 1200 kr.
  • Enkeltstyrkeglas – tynde og med antirefleks – kr. 1800
  • Flerstyrkeglas – tynde, bredt læsefelt, antirefleks og hærdning – 4800 kr.
  • Høreapparater fra de kendte producenter – 7.500

 

PRISMATCH

Vi yder prisgaranti og prismatch.

Så hvis du bliver draget af 30% på de bedste glas, 2for1, Din alder i rabat, eller “alle brillestel til 1 kr.”, så kan du altid få samme tilbud hos os. 

Prismatch ydes i en måned efter dit køb, på alle identiske produkter købt i en fysisk forretning.

 

 

LÆS MERE OM 2Ø