Image

VI VIL GERNE VÆRE JERES SERIØSE LEVERANDØR AF ALT INDENFOR ØJNE OG ØRER

FÅ DET HELE MED

Hos 2Ø har vi som de eneste i Danmark både optikere og audiologer ansat. Det betyder at vi som de eneste kan levere løsninger til både øjne og ører i jeres virksomhed.

ERHVERSOPTIK:

SKÆRMBRILLER – SIKKERHEDSBRILLER – ARBEJDSBRILLER

Som med alt andet i 2Ø gør vi os altid lidt ekstra umage, når vi leverer produkter til erhvervslivet. Derfor er det bevidst, at vores stel til f.eks. skærmbriller, også indgår i vores normal-brille sortiment. Hos os gemmer vi ikke erhvervsbrillerne i en afsides krog af forretningen.

Vel og mærke til konkurrencedygtige priser og med fri service og garanti – nøjagtig som med alle andre briller.

Vi er leverandør via den landsdækkende Dansk ErhvervsOptik, men laver også gene en god lokalaftale såfremt I ønsker det.

Sikkerhedsbrille

HØREVÆRN:

SKRÆDDERSYEDE FORMSTØBTE KLASSIFICEREDE HØREVÆRN

Det er imponerende hvad støjreduktion gør for menneskers almene velbefindende. Uanset om det er til meget støjende industri, eller til lettere reduktion af lydmiljøet, så kan vi tilbyde skræddersyede formstøbte ørepropper/høreværn til virksomhedens ansatte.

Med specielt udviklede filtre tilpasses høreværnet nøjagtig til den situation den ansatte arbejder i. Og omkostningen er lille i forhold til den ansattes velvære og at kunne tilbyde et sundt arbejdsmiljø.

LIDT EKSTRA FORDELE UDEN OMKOSTNINGER

2Ø PLUS

Alle virksomheder vi leverer til, bliver automatisk en del af 2Ø PLUS. Med 2Ø PLUS tilbyder vi virksomheden og jeres ansatte en række fordele med virksomhedsforedrag, special arrangementer og personalerabatter.

 

KONTAKT OS FOR AT FÅ MERE INFORMATION:

2Ø ERHVERV

TLF. 44459900