Image

ALT TIL DINE ØRER

LIVSKVALITETEN SIDDER OGSÅ I ØRENE

Hos 2Ø ønsker vi at opprioritere ørernes og hørelsens vigtighed. Det gør vi uden stigma og fordomme. Vi fokuserer på at passe på ørerne og på at give en let og enkel adgang til forbedring af hørelsen, hvis der er brug for det. Lige så let som at få briller.

Vores dygtige audiologer er hørespcialister og hjælper dig igennem vores gratis udvidede høreprøve, vejleder og viser dig vores store udvalg af kvalitets høreapparater til Danmarks billigste priser. For selv om du ikke skal have bevilling med, så er din pris altid bedre eller den samme end hos andre private høreklinikker. Vi har nemlig både prisgaranti og tilfredshedsgaranti.

Vi har forenet optikeren og høreklinikken under samme tag, så vi kan tilbyde hjælp til både øjne og ører. For at sikre en høj faglig standard, har vi naturligvis både optikere og audiologer i vores forretninger. Derfor kan vi også råde og vejlede omkring alt inden for øjne og ører. Mange af vores kunder ser fordelen i at få hjælp til begge dele samme sted.

Vi har de mest avancerede høreapparater fra Phonak, Oticon, Widex og Signia og selvfølgelig alt tilbehør til disse.
Derudover finder du beskyttelse til ørerne i form af ørepropper til f.eks. motorsport, svømning, musik og til erhvervsbrug.
Går du til koncert, har vi også de behagelige propper, der ikke holder musikken ude. Skal junior med til sommerens koncerter, har vi også seje høreværn i børnestørrelser.

Endeligt ved vi – lige som alle andre – at rigtig mange mennesker snorker. Det er et problem, der let kan løses med et par gode sovepropper til partneren. En meget lille investering med et meget stort udbytte.

Kig ind og hør mere eller besøg vores webshop.

GODE ØRER HELE LIVET

ØREPROPPER TIL ET HVERT ØRE

Udover at have fokus på vores aldersbetingede hørelse som vi har på vores aldersbetingede syn, skal vi passe på vores ører hele livet. Allerede fra børn er helt små kan der være situationer hvor høreværn er vigtigt, ligesom unge og voksne skal passe på deres ører i støjende miljøer. Det kan være koncerter, motorsport, arbejde eller hobby.

På andre måder kan vi tilbyde vores ører (og hjerne) fred og ro, ved at benytte ørepropper når partneren snorker, flyet larmer eller naboen holder fest.

Hos 2Ø har vi det hele. Høreapparater til den nedsatte hørelse, og den beskyttelse der er brug for livet igennem. Kig ind, vi har både til dig der bruger ind imellem og dig der har brug for noget mere. Vi skræddersyr ørepropper til netop dit øre.

DU KENDER MÅSKE AT ARMENE BLIVER FOR KORTE?

ØRERNE ÆNDRES OGSÅ MED ALDEREN

…OG DET ER HELT NATURLIGT

Ligesom aldersbetinget syn som de fleste oplever omkring de 45 år som om at armene bliver for korte når tingene er tæt på, så oplever de fleste aldersbetinget hørelse når de runder 55 år. Og det er nøjagtigt lige så naturligt som det er med øjnene.
Hos 2Ø har vi fjernet alt det kliniske, men holdt godt fast i det faglige. Det opleves når vores audiologer og optikere inviterer indenfor i vores flotte omgivelser.

Vi gør os umage og har gjort det lige så nemt at få hjælp til ørerne som det er at få hjælp til øjnene. Vores audiolog tager en høreprøve og rådgiver dig derefter ud fra dit eventuelle behov for hjælp til ørerne.
Hos os behøver du ikke gå til ørelægen først – heller ikke for at få en bevilling – så den tur sparer vi dig for. Vores produkter ikke bliver dyrere for dig af den grund. Se vores priser her: PRISER PÅ HØREAPPARATER.

Aldersbetinget syn og aldersbetinget hørelse er en naturlig del af aldringsprocessen. Både syn- og høreproblemer har set betydelige teknologiske fremskridt i de seneste år. Brugen af briller, kontaktlinser, laseroperationer og avancerede synshjælpemidler har revolutioneret behandlingen af synsproblemer. På samme måde har høreapparater og andre høreteknologier udviklet sig betydeligt.

Beslutningen om at bruge høreapparat kan være kompleks og føre til en række følelser. Det kan indebære en blanding af accept, nødvendighed og muligvis initial usikkerhed. Nogle kan føle lettelse over at forbedre deres hørelse, mens andre måske oplever en form for tab eller bekymring. Det er en personlig beslutning, der varierer for hver enkelt, men mange finder fordele ved at forbedre deres hørelse og deltage fuldt ud i livet.

Uanset om det handler om syn eller hørelse, kan tidlig erhvervelse af hjælp til øjne eller ører forbedre livskvaliteten. Begge sanser har indflydelse på deltagelse sociale aktiviteter, kommunikere og nyde livet fuldt ud.

 

LÆS OM HØREAPPARATER HOS 2Ø HER
JK

MÅNEDENS MEST POPULÆRE PRODUKTER

SHOP ALT TIL ØRER

SNORKER DIN PARTNER OGSÅ?

- så har vi snorkepropper. Det er ikke noget vi taler så meget om, men rigtig mange har udfordringer med at partne...
LÆS MERE
SNORKER DIN PARTNER OGSÅ?

TEST SELV DIN HØRELSE

Har du lyst til at få en uforpligtende status på din hørelse? Så kom forbi. Vi har indrettet et lille selvtest-område, hvor du uden indbl...
LÆS MERE
TEST SELV DIN HØRELSE

INNOVATIVT TILBEHØR

I dag er et høreapparat meget mere end et høreapparat. De fleste høreapparater har muligheder de fleste slet ikke forventer. Tal telef...
LÆS MERE
INNOVATIVT TILBEHØR

KUNDEKRONER TIL ALLE

Øjne og ører er lige så forskellige som mennesker er. Derfor mener vi ikke at pakkepriser er løsningen. Du skal ikke betale for noget....
LÆS MERE
KUNDEKRONER TIL ALLE

GARANTERET TILFREDS

Vi lover dig, at du garanteret bliver tilfreds – og ellers finder vi en løsning sammen med det samme.

Vi kommer ikke til at diskutere...
LÆS MERE
GARANTERET TILFREDS

FINANSIERING

Rentefri, konto, brilleabonnement og så videre. Skal vi ikke bare kalde det for hvad det er?

Når du handler hos os, kan du...
LÆS MERE
FINANSIERING
JK