ALT TIL DINE ØRER

JK

Vi hjælper dig med at passe på hørelsen

LYDHØR I ØJENHØJDE

Hos 2Ø ønsker vi at opprioritere ørernes og hørelsens vigtighed. Det vil vi gøre uden stigma og fordomme. Vi fokuserer på at passe på ørerne og på at give en let og enkel adgang til forbedring af hørelsen, hvis der er brug for det.

I vores udvalg finder du de mest avancerede høreapparater og tilbehør til disse. Derudover finder du beskyttelse til ørerne i form af ørepropper til f.eks. motorsport, svømning og musik. Går du til koncert, har vi også de behagelige propper, der ikke holder musikken ude. Skal junior med til sommerens koncerter, har vi også seje høreværn i børnestørrelser.

Endeligt ved vi – lige som alle andre – at rigtig mange mennesker snorker. Det er et problem, der let kan løses med et par gode sovepropper til partneren. En meget lille investering med et meget stort udbytte.

Kig ind og hør mere eller besøg vores webshop.

Læs mere om høreapparats priser og høreapparater uden bevilling herunder.

VI GØR DET LET, ENKELT OG GENNEMSKUELIGT

FÅ HJÆLP TIL ØRERNE SOM TIL ØJNENE

I Danmark går der i gennemsnit 7 år, fra en person erkender et problem med ørerne, til der gøres noget ved det. Vi tror på, at vi ved at fjerne den ”sygeligjorte” tilgang til hjælp til ørerne, kan skabe livskvalitet for en masse mennesker. Kun omkring 45% af dem, der kunne have glæde af hjælp til hørelsen, gør noget ved det. Det er traditionelt en unødvendig langsom klinisk proces at få høreapparater.

Derfor gør vi det lige så let at få hjælp til hørelsen, som det er til synet.

 

SHOP ALT TIL ØRER

UDEN YDERLIGERE EGENBETALING

HØREAPPARAT UDEN BEVILLING

Høreapparater uden bevilling betyder, at du ikke behøver at gå til ørelægen først for at få en bevilling. Hos 2Ø bliver du ikke sygeliggjort, fordi du behøver hjælp til hørelsen. Det bliver man jo heller ikke, fordi man trænger til briller. Og skulle vores faguddannede audiologist støde på noget, en læge skal vurdere, sender vi dig selvfølgelig videre. Ligesom det er tilfældet med øjnene.

2Øs audiologist kan som alle andre høreklinikker tage høreprøve og vejlede dig om alt indenfor din hørelse. Vi fører Oticon, Widex og Phonak – men vi ejes ikke af nogen af producenterne. Derfor kan vi give en uvildig vejledning og tilbyde dig præcis det produkt du får det største udbytte af.

Og så gør vi det bare lidt mere naturligt at tale om – og selv om du ikke har en bevilling med, koster det dig ikke mere, end hvis du havde en bevilling med.

 

PRISER PÅ HØREAPPARATER

SNORKER DIN PARTNER OGSÅ?

- så har vi snorkepropper. Det er ikke noget vi taler så meget om, men rigtig mange har udfordringer med at partne...
LÆS MERE
SNORKER DIN PARTNER OGSÅ?

TEST SELV DIN HØRELSE

Har du lyst til at få en uforpligtende status på din hørelse? Så kom forbi. Vi har indrettet et lille selvtest-område, hvor du uden indbl...
LÆS MERE
TEST SELV DIN HØRELSE

INNOVATIVT TILBEHØR

I dag er et høreapparat meget mere end et høreapparat. De fleste høreapparater har muligheder de fleste slet ikke forventer. Tal telef...
LÆS MERE
INNOVATIVT TILBEHØR

KUNDEKRONER TIL ALLE

Øjne og ører er lige så forskellige som mennesker er. Derfor mener vi ikke at pakkepriser er løsningen. Du skal ikke betale for noget....
LÆS MERE
KUNDEKRONER TIL ALLE

GARANTERET TILFREDS

Vi lover dig, at du garanteret bliver tilfreds – og ellers finder vi en løsning sammen med det samme.

Vi kommer ikke til at diskutere...
GARANTERET TILFREDS

FINANSIERING

Rentefri, konto, brilleabonnement og så videre. Skal vi ikke bare kalde det for hvad det er?

Når du handler hos os, kan du...
FINANSIERING

INNOVATIVT OG LET AT BETJENE

IMPONERENDE TEKNOLOGI

Vi kender alle en, der ikke hører så godt. Om ikke andet så Dronning Margrethe. I Danmark er det forsat ikke lige så velset at få hjælp til ørerne, som det er til øjnene. Desværre. Udviklingen af høreapparater har de sidste ti år været imponerende, og den teknologi, der i dag tilbydes i de små apparater er fantastisk.

Vi tilbyder høreapparater fra Oticon, Widex og Phonak, som alle er danske producenter.

Netop i disse dage er der blevet lanceret høreapparater, som er vandtætte, og flere apparater har i dag Bluetooth, så man med apparatet kan besvare telefonen, lytte til fjernsynet og meget mere.

At få hjælp til ørerne er lige så naturligt som at få hjælp til øjnene. Udbyttet er stort og processen er ligetil.

Du er velkommen til at få en uforpligtende test og snak om mulighederne. Du behøver ikke gå til ørelægen først. Hos os er din egenbetaling den samme, uanset om du har en bevilling eller ej.

På genhør i 2Ø – vi håber at se dig snart.

 

 

 

img

MÅNEDENS MEST POPULÆRE PRODUKTER

SHOP ALT TIL ØRER
JK