Image

OVALT, KANTET, RUNDT, HJERTEFORMET

BRILLER DER RAMMER DIT ANSIGT

Hos 2Ø vælger vi selv vores brillestel og brilleglas – og vi gør det med både hjertet og vores mange års erfaring fra branchen. Vi har brillestel fra de store modehuse som Chloé, Tom Ford, Gucci og Saint Laurent, men vi gør os også umange for at finde unikke og anderledes stel hos andre europæiske leverandører. Vi er ret sikre på at vi også har noget til netop dig.

Med udgangspunkt i vores mange års erfaring i branchen, har vi indrettet forretningen lidt anderledes og taget nye innovative muligheder i brug, for at give dig den bedste oplevelse og de bedste produkter. Men altid med faglighed og service som det vigtigste.

VI GÅR OP I DIT UDSEENDE

Vores brillestel hænger ikke opdelt efter køn eller brand, men naturligvis efter faconer, da faconen er den vigtigste parameter ved valg af brillestel. Vi tager altid udgangspunkt i din ansigtsfacon når vi rådgiver omkring det rigtige brillestel. Derefter kommer valg af materiale, udtryk og farver.

Til børnene har vi gjort os umage og fundet seje og sjove børnebriller i en rigtig god kvalitet og til den rigtige pris.

Du er altid velkommen til en gratis synsundersøgelse – book her: BOOK TID

Udover den gratis synsprøve tilbyder vi også et FRI SERVICE koncept, så du uanset hvornår og hvor tit du har brug for det, kan komme forbi og få efterset og serviceret dine briller – altid uden beregning.

Sammenligner du, er vi ikke dyrere end de andre optikere – vi har bare pakket det ind på lidt anden måde. Vores priser er fair og yderst gennemsigtige og så yder vi PRISGARANTI så du er sikker på at prisen altid er den rigtige.

 

IMG_3682

DET BEDSTE GLAS TIL DIG

SKRÆDDERSYET SYN

Brilleglassets kvalitet er yderst afgørende for det optimale syn. Vi kan skaffe alle slags og typer af brilleglas, men vi foretrækker brilleglas fra HOYA, der er et japansk kvalitetsmærke. HOYA er, sammen med andre kendte brilleglasmærker som f.eks. Rodenstock og Zeiss, fantastisk dygtige til at opbygge glassene, så du får det klareste syn som overhovedet muligt uanset om du bruger enkelt- eller flerstyrkeglas.

Derudover er HOYA blandt verdens bedste til at lave overfladebehandlinger der holder.

Alle vores brilleglas monteres efter en yderst nøjagtig opmåling, hvor vi via en række kameraer sørger for, at intet er overladt til tilfældigheden. Det er bare bedre at få en brille, der passer første gang.

 

GRATIS BRILLESPRAY

Når du investerer i nye briller hos 2Ø, vil vi gerne hjælpe dig med at få mest muligt ud af dem...
LÆS MERE
GRATIS BRILLESPRAY

LINSER PÅ EN ENKEL MÅDE

Hos 2Ø er det let, enkelt og gennemskueligt at købe kontaktlinser.

Du kan købe dem til en måned - eller flere - og hvis du indgår en...
LÆS MERE
LINSER PÅ EN ENKEL MÅDE

AVANCERET FOTO-OPMÆRKNING

Takket være den nyeste teknologi på markedet, kan vi opmærke dine brilleglas via et avanceret fotosystem, der gør det muligt for os at...
LÆS MERE
AVANCERET FOTO-OPMÆRKNING

KUNDEKRONER TIL ALLE

Øjne og ører er lige så forskellige som mennesker er. Derfor mener vi ikke, at pakkepriser er løsningen. Du skal ikke betale for noget du...
LÆS MERE
KUNDEKRONER TIL ALLE

NYESTE METODE TIL DEN PRÆCISE SYNSPRØVE

LET, ENKELT OG TRYGT

Med 25 års erfaring fra optikerbranchen ved vi, at mange kunder er utrygge under synsprøven, fordi de er nervøse for at svare forkert.

Vi har det nyeste udstyr, hvor synprøven tager kortere tid og samtidig måler udstyret dine styrker op imod en database med mange tusinde tidligere fortagede synsprøver. Det betyder, at du ikke skal svare på noget så meget– og ikke mindst at synsprøven er endnu mere præcis, end hvis vores optikere skulle foretage en manuel synsprøve.

Og selvfølgelig har du garanti for, at styrken er den rigtige til dig.

 

 

MÅNEDENS MEST POPULÆRE PRODUKTER

FT5294

FT5294

Tom Ford

3.100 kr.

BLADAN

BLADAN

KunoQvist

2.700 kr.

Architekt

Architekt

Einstoffen

3.100 kr.

CORMAC

CORMAC

Heyelander

1.200 kr.

10037 Pinerolo

10037 Pinerolo

Prego

900 kr.

FT5810-B

FT5810-B

Tom Ford

3.000 kr.

SHOP ALT TIL ØJNE