Image

UDEN BØVL OG BEVILLING

HØRE-PARAT?

Høreapparater er en tillidssag. Derfor gør vi os umage hver eneste dag for, at levere den bedst tænkelige service og de bedste produkter. Vores audiologier har alle minimum en kanidatgrad i deres fag. Det er din sikkerhed for et fagligt højt niveau.

Når du køber høreapparater hos 2Ø, får du automatisk en TRYGHEDSPAKKE med i købet. Det betyder at du ikke pludselig står med ubehagelige overraskelser med dine høreapparater. Blandt andet er der forsikring og fri service. Da vi har almindelige butiks åbningstider, betyder det at vi er branchens mest tilgængelige sted både når du skal købe og have serviceret dine apparater.

YES DAME SMALT

KRONER OG ISÆR ØRER

PRISJUNGLEN

Når man sammenligner priser på høreapparater skal man være opmærksom på at man sammenligner korrekt, da del faktorer har indflydelse på prisen.

Hos 2Ø bruger vi ikke bevilling, men vi er ikke dyrere af den grund. Vi har faktisk Danmarks billigste priser på de førende brands. Vi har PRISGARANTI og TILFREDSHEDSGARANTI på alle vores høreapparter. Så du er altid sikker på, at du ikke betaler mere hos os end hos andre.

Vores priser er ikke forudsat, at du har en bevilling med. Det er prisen hos konkurrenterne.

Høreapparater uden bevilling betyder, at du ikke behøver at gå til ørelægen først for at få en bevilling. Hos 2Ø bliver du ikke sygeliggjort, fordi du behøver hjælp til hørelsen. Det bliver man jo heller ikke, fordi man trænger til briller. Og skulle vores faguddannede audiolog støde på noget, en læge skal vurdere, sender vi dig selvfølgelig videre. Ligesom det er tilfældet med øjnene.Høreapparater uden bevilling betyder også, at du ikke behøver at gå til ørelægen først. Hvem går til øjenlægen for at få briller? Vi tilpasser dine nye høreapparater uden bevilling fra den offentlige. Bevillingsbeløbet som du normalt ville få fra det offentlige har vi allerede trukket fra vores priser. Derfor kommer du ikke til at betale mere end hvis du havde en offentlig bevilling med. Let, enkelt og gennemskueligt.

2Øs audiolog laver høreundersøgelse og vejleder dig om alt indenfor din hørelse. Vi fører Oticon, Widex, Phonak og Signia – men vi ejes ikke af nogen af producenterne.
Derfor kan vi give en uvildig vejledning og tilbyde dig præcis det produkt du får det største udbytte af.

Du kan altid returnere dine høreapparater hvis du skulle fortryde.

Og så gør vi det bare lidt mere naturligt at tale om.

 

VI GØR DET LET, ENKELT OG GENNEMSKUELIGT

FÅ HJÆLP TIL ØRERNE SOM TIL ØJNENE

I Danmark går der i gennemsnit 7 år, fra en person erkender et problem med ørerne, til der gøres noget ved det. Vi tror på, at vi ved at fjerne den ”sygeliggjorte” tilgang til hjælp til ørerne, kan skabe livskvalitet for en masse mennesker. Kun omkring 45% af dem, der kunne have glæde af hjælp til hørelsen, gør noget ved det. Det er traditionelt en unødvendig langsom klinisk proces at få høreapparater.

Derfor gør vi det lige så let at få hjælp til hørelsen, som det er til synet.

Hos 2Ø har vi samlet de to faggrupper under samme tag, sat fagligheden højt og gjort tilgængeligheden let. Det har vi gjort ved, at der både er optikere og audiologer i hver forretning. Således er vi sikre på at du er i trygge hænder hver gang du besøger os.

Vi har valgt de fire største og bedste mærker af høreapparater og da vi ikke, som de fleste af konkurrenter, er ejet af en producent, har mulighed for at tilbyde dig præcis de produkter der passer bedst til dig og dit behov.

Læs mere her på siden om hvordan du får høreapparater hos 2Ø uden offentlig bevilling – men til samme eller billigere pris!

Få det hele med

VI GØR DET LET, ENKELT OG GENNEMSKUELIGT

UD MED TABU - IND MED LIVSKVALITET

At få høreapparater bør på ingen måde være tabubelagt. Her er nogle gode grunde til, at man ikke bør holde sig tilbage fra at få høreapparater på grund af tabu:

Forbedret livskvalitet: Høreapparater kan dramatisk forbedre livskvaliteten for personer med hørenedsættelse. Pludselig kan du igen deltage fuldt ud i samtaler, nyde musik og tv, og generelt have en mere rig og engagerende dagligdag.

Bedre mental sundhed: Ubehandlet hørenedsættelse kan føre til social isolation, depression og angst. At bryde tabuet omkring høreapparater og få den nødvendige hjælp kan bidrage til bedre mental sundhed.

Arbejdsrelaterede fordele: Hvis du har hørenedsættelse, kan det have en negativ indvirkning på dit arbejdsliv. Høreapparater kan hjælpe dig med at udføre dit arbejde mere effektivt og forblive produktiv.

Sundhedsmæssige fordele: Høretab er ikke kun et problem for øret, det kan også have indvirkning på din generelle sundhed. Dårlig hørelse er forbundet med øget risiko for faldulykker og demens. At behandle din hørenedsættelse kan hjælpe med at mindske disse risici.

Åbenhed og oplysning: Ved at vælge at få høreapparater og være åben omkring det, kan du bidrage til at nedbryde tabuet. Dette kan hjælpe andre med at føle sig mere komfortable ved at søge hjælp til deres hørenedsættelse og dermed forbedre deres livskvalitet.

Teknologiske fremskridt: Moderne høreapparater er langt mere avancerede og diskrete end tidligere. Mange er næsten usynlige og kan endda tilsluttes smartphones, hvilket gør dem fantastisk brugervenlige og attraktive.

Samfundsfordele: Når flere mennesker vælger at få høreapparater, bidrager det til et mere inkluderende samfund. Det gør det lettere for alle at kommunikere og deltage i sociale og professionelle aktiviteter.

At tage skridtet til at få høreapparater er en personlig beslutning, der kan have en positiv indvirkning på din livskvalitet. Det er vigtigt at huske, at aldersrelateret hørenedsættelse er almindeligt, og der er ingen grund til at skamme sig over at søge hjælp til det. Tværtimod kan det være en styrke at træffe beslutningen om at forbedre din hørelse og åbent tale om det med andre.

 

 

LÆS MERE OM PRISER PÅ HØREAPPARATER

INNOVATIVT OG LET AT BETJENE

IMPONERENDE TEKNOLOGI

Vi kender alle en, der ikke hører så godt. Om ikke andet så Dronning Margrethe. I Danmark er det forsat ikke lige så velset at få hjælp til ørerne, som det er til øjnene. Desværre. Udviklingen af høreapparater har de sidste ti år været imponerende, og den teknologi, der i dag tilbydes i de små apparater er fantastisk.

Vi tilbyder høreapparater fra Oticon, Widex, Phonak og Signia, som alle er danske producenter.

Netop i disse dage er der blevet lanceret høreapparater, som er vandtætte, og flere apparater har i dag Bluetooth, så man med apparatet kan besvare telefonen, lytte til fjernsynet og meget mere.

At få hjælp til ørerne er lige så naturligt som at få hjælp til øjnene. Udbyttet er stort og processen er ligetil.

Du er velkommen til at få en uforpligtende test og snak om mulighederne. Du behøver ikke gå til ørelægen først. Hos os er din egenbetaling den samme, uanset om du har en bevilling eller ej.

På genhør i 2Ø – vi håber at se dig snart.

 

PRISER PÅ HØREAPPARATER

TEST SELV DIN HØRELSE

Har du lyst til at få en uforpligtende status på din hørelse? Så kom forbi. Vi har indrettet et lille selvtest-område, hvor du uden indbl...
LÆS MERE
TEST SELV DIN HØRELSE

INNOVATIVT TILBEHØR

I dag er et høreapparat meget mere end et høreapparat. De fleste høreapparater har muligheder de fleste slet ikke forventer. Tal telef...
LÆS MERE
INNOVATIVT TILBEHØR

KUNDEKRONER TIL ALLE

Øjne og ører er lige så forskellige som mennesker er. Derfor mener vi ikke at pakkepriser er løsningen. Du skal ikke betale for noget....
LÆS MERE
KUNDEKRONER TIL ALLE

GARANTERET TILFREDS

Vi lover dig, at du garanteret bliver tilfreds – og ellers finder vi en løsning sammen med det samme.

Vi kommer ikke til at diskutere...
LÆS MERE
GARANTERET TILFREDS

FINANSIERING

Rentefri, konto, brilleabonnement og så videre. Skal vi ikke bare kalde det for hvad det er?

Når du handler hos os, kan du...
LÆS MERE
FINANSIERING
JK

ANDRE KIGGER OGSÅ PÅ:

Signia Silk Charge&Go 3IX

Signia Silk Charge&Go 3IX

Signia

14.000 kr.

Phonak Virto P50 – 312

Phonak Virto P50 – 312

Phonak

14.000 kr.

Oticon Real 2

Oticon Real 2

Oticon

18.000 kr.

Phonak Audéo P70 – 312

Phonak Audéo P70 – 312

Phonak

18.000 kr.

Oticon Real 1

Oticon Real 1

Oticon

22.000 kr.

Widex Moment 110

Widex Moment 110

Widex

9.500 kr.

Oticon More 1

Oticon More 1

Oticon

22.000 kr.

Widex Moment 330

Widex Moment 330

Widex

18.000 kr.

Phonak Audéo P50 – 312

Phonak Audéo P50 – 312

Phonak

14.000 kr.

Signia Styletto AX5

Signia Styletto AX5

Signia

18.000 kr.

Phonak Virto P70 – 312

Phonak Virto P70 – 312

Phonak

18.000 kr.

Signia Styletto AX3

Signia Styletto AX3

Signia

14.000 kr.

Signia Styletto AX7

Signia Styletto AX7

Signia

22.000 kr.

Signia Silk 5X

Signia Silk 5X

Signia

18.000 kr.

Signia Active Pro

Signia Active Pro

Signia

18.000 kr.

Oticon Real 3

Oticon Real 3

Oticon

14.000 kr.

BOOK TID TIL DIN GRATIS HØREPRØVE HER