Image

ØREPROPPER

PROPPER PÅ DEN SKØNNE MÅDE

ØREPROPPER

Hos 2Ø ønsker vi at opprioritere ørernes og hørelsens vigtighed. Det vil vi gøre uden stigma og fordomme. Vi fokuserer på at passe på ørerne og på at give en let og enkel adgang til forbedring af hørelsen, hvis der er brug for det.

Udover at have fokus på vores aldersbetingede hørelse som vi har på vores aldersbetingede syn, skal vi passe på vores ører hele livet. Allerede fra børn er helt små kan der være situationer hvor høreværn er vigtigt, ligesom unge og voksne skal passe på deres ører i støjende miljøer. Det kan være koncerter, motorsport, arbejde eller hobby.

På andre måder kan vi tilbyde vores ører (og hjerne) fred og ro, ved at benytte ørepropper når partneren snorker, flyet larmer eller naboen holder fest.

Overordnet opdeles ørepropper i kategorier efter hvor meget de skal reducere støjen og i hvilket frekvensområde.

Der findes mange forskellige typer og kvaliteter, alt efter formål og behov. Vi deler dem op i standard ørepropper, der bruges et par gange årligt og i formstøbte ørepropper, der bruges oftere og hvor der er behov for en større sikkerhed og pasform.

Du er altid velkommen til at kigge ind så og tale med os om hvad der er den bedste løsning til netop dig.

 

SKRÆDDERSYET TIL DINE ØRER

ØREPROPPER PÅ MÅL

Formstøbte ørepropper, også kendt som tilpassede ørepropper eller høreværn efter mål, har mange fordele.

Formstøbte ørepropper er skabt specifikt til dine ører. Dette giver en perfekt pasform, der sikrer, at de forsegler øregangen korrekt og effektivt beskytter din hørelse. Denne tætte forsegling reducerer støjniveauet markant.

Fordi de er designet til dine ører, er de ofte mere komfortable at bære i længere perioder end standard ørepropper. De forårsager normalt ikke irritation eller tryk på øregangen.

Formstøbte ørepropper er kendt for deres høje beskyttelsesniveau. De er effektive til at reducere støj, hvilket gør dem velegnede i en række forskellige situationer, herunder på arbejdspladsen, under motorsport, musik- og sportsbegivenheder og endda til at hjælpe med at forbedre søvnkvaliteten ved at reducere støj. til støjende arbejdsmiljøer, koncerter eller endda til beskyttelse mod skadelig støj under skydning.

Tilpassede funktioner: Formstøbte høreværn kan tilpasses med forskellige funktioner, afhængigt af dit behov. Dette kan inkludere indbyggede filtre der tillader samtale i støjende omgivelser eller musikafspilning.

Når de passes og vedligeholdes korrekt, kan formstøbte ørepropper holde i mange år, hvilket gør dem til en langsigtet investering i beskyttelse af dit hørelse.

Ørepropper er dyrere end standard ørepropper. Men de kan være en værdifuld investering, især hvis du er udsat for støj eller har brug for en nøjagtig pasform til professionel brug.

Vores audiolog tager aftryk af dine ører. Det gør ikke ondt og varer ca. 20 minutter.

Bestil tid til dit aftryk af formstøbte ørepropper nu og vær god ved dine øre indenfor kort tid.

 

 

 

 

STANDARD ØREPROPPER

GODE TIL DET MESTE

Selvom standard ørepropper måske ikke er skræddersyet til dine ører som formstøbte ørepropper, har de stadig en række positive egenskaber:

Standard ørepropper er mere økonomiske i forhold til formstøbte ørepropper. De er derfor en mere budgetvenlig løsning, der stadig giver en vis beskyttelse mod støj.

De laves med forskellige støjreduktionsegenskaber. Dette giver dig mulighed for at vælge propper, der passer bedst til den støjniveau, du udsættes for. Hvis du kun lejlighedsvis har brug for høreværn, f.eks. under en koncert eller en byggepladsbesøg, kan standard ørepropper være en praktisk og effektiv løsning uden behov for at investere i dyrere formstøbte ørepropper.

Selvom standard ørepropper har disse fordele, er det vigtigt at forstå, at de måske ikke giver den samme præcise pasform og beskyttelse som formstøbte ørepropper. Derfor er de velegnede til kortsigtet brug i moderat støjende miljøer. Hvis du er udsat for høj støj regelmæssigt, eller hvis du har behov for en mere pålidelig og præcis løsning, kan formstøbte ørepropper stadig være det bedste valg.

SNORKER DIN PARTNER OGSÅ?

- så har vi snorkepropper. Det er ikke noget vi taler så meget om, men rigtig mange har udfordringer med at partne...
LÆS MERE
SNORKER DIN PARTNER OGSÅ?

TEST SELV DIN HØRELSE

Har du lyst til at få en uforpligtende status på din hørelse? Så kom forbi. Vi har indrettet et lille selvtest-område, hvor du uden indbl...
LÆS MERE
TEST SELV DIN HØRELSE

INNOVATIVT TILBEHØR

I dag er et høreapparat meget mere end et høreapparat. De fleste høreapparater har muligheder de fleste slet ikke forventer. Tal telef...
LÆS MERE
INNOVATIVT TILBEHØR

KUNDEKRONER TIL ALLE

Øjne og ører er lige så forskellige som mennesker er. Derfor mener vi ikke at pakkepriser er løsningen. Du skal ikke betale for noget....
LÆS MERE
KUNDEKRONER TIL ALLE

GARANTERET TILFREDS

Vi lover dig, at du garanteret bliver tilfreds – og ellers finder vi en løsning sammen med det samme.

Vi kommer ikke til at diskutere...
LÆS MERE
GARANTERET TILFREDS

FINANSIERING

Rentefri, konto, brilleabonnement og så videre. Skal vi ikke bare kalde det for hvad det er?

Når du handler hos os, kan du...
LÆS MERE
FINANSIERING

MÅNEDENS MEST POPULÆRE PRODUKTER

WorkSafe

WorkSafe

Alpine

175 kr.

SwimSafe

SwimSafe

Alpine

175 kr.

Muffy Pink

Muffy Pink

Alpine

300 kr.

Muffy Blue

Muffy Blue

Alpine

300 kr.

Muffy Green

Muffy Green

Alpine

300 kr.

Muffy Baby – Black

Muffy Baby – Black

Alpine

300 kr.

Muffy Mint

Muffy Mint

Alpine

300 kr.

Muffy Yellow

Muffy Yellow

Alpine

300 kr.

Plug & Go

Plug & Go

Alpine

75 kr.

Motosafe Pro

Motosafe Pro

Alpine

250 kr.

PartyPlug Pro Natural

PartyPlug Pro Natural

Alpine

250 kr.

Pluggies Kids

Pluggies Kids

Alpine

175 kr.

PartyPlug

PartyPlug

Alpine

175 kr.

SHOP ALT TIL ØRER