Image

LEDIGE STILLINGER

Partner i 2Ø:

Vores forretninger er delvist ejet af en lokal partner der har sin egen forretning i nærheden af sin bopæl. Det tror vi skaber lokalkendskab og lokalt initiativ. Partneren får fuld administrativ opbakning, men sørger selv for sit personale og salg. Som noget unikt har partneren mulighed for at sælge sin forretning til 2Øs moderselskab, hvilket samlet giver en let hverdag og en tryg fremtid.

Vil du høre mere om at være Businesspartner i 2Ø i din by, så kontakt Rasmus Bertelsen Planck på 22301054.

 

Hos 2Ø vil vi gerne…

Vi har klart fokus på øjne og ører. Vi gør det let, enkelt og gennemskueligt at få hjælp til begge sanser.

Når vi kommer op i alderen, begynder både synet og hørelsen at blive dårligere. Det er kun naturligt. Men hvor de fleste får hjælp til synet, går alt for mange rundt med nedsat hørelse uden at gøre noget ved det. Det er der ingen grund til, når man nemt kan få hjælp. Vi har samlet specialister til øjne og ører under ét tag, så du kan få det hele med. Se og hør bedre – tidligere. Det handler om livskvalitet.

Med klart fokus på øjne og ører fornyer vi – for første gang i Danmark – to klassiske brancher og bringer dem ind i den digitale verdens muligheder. Vi har fokus på to af vores vigtigste sanser og tilbyder vores kunder hjælp til at forbedre dem gennem en personlig købsoplevelse kombineret med høj faglighed, tilgængelighed og ikke mindst enkelthed. Vi gør det lige så let at få hjælp til hørelsen, som det er til synet.

Vi har styr på forretningen, så vi har ånderum til at være mennesker – over for vores kunder og kolleger. Vi er lydhør over for hinanden og møder vores kunder i øjenhøjde. Samtidig sætter vi barren højt, leverer optimal service og har nærværet til at give vores kunder mere end de forventer.

Som en del af 2Ø er vores medarbejdere pionerer inden for deres område – det gælder ift. vores service, vores udvalg, og måden vi gør tingene på. Vi tænker og arbejder helhedsorienteret over for vores kunder, og vi bruger den nyeste integrerede teknologi til at gøre det nemt at drive forretning. Det giver mere tid til kunderne – og det er i sidste ende deres øjne og ører, det handler om. Det er derfor, vi hedder 2Ø.