2Ø KOMMER TIL ROSKILDE

2Ø KOMMER TIL ROSKILDE

FÅ DET HELE MED

2Ø åbner i februar i Importørens hæderskronede lokaler på Algade 23.

Alle der bor i Roskilde kender Importørens lokaler på Algade. I mere end 100 år har der her været isenkræmmer butik, hvorfra man kunne få alt hvad hjertet begærede. Den epoke sluttede sidste år og siden da har det nye, endnu ikke så kendte, koncept 2Ø istandsat og indrettet lokalerne med største umage.

2Ø kan ikke som Importøren levere alt hvad hjertet begærer, men til gengæld alt til øjne og ører. Et nyt koncept så sit lys i Holbæk i maj 2022 og nu er tiden inde til, at 2Ø rykker ind i Sjællands navle, når de slår dørene op for gæster fredag d. 24. februar 2023.

Og nej – vi er ikke bare endnu en optiker på Algade. Vi er et tilbud med alt til øjne og ører, på en ny og innovativ måde, hvor det kliniske udseende er skiftet ud med bløde lounge møbler og bobler på køl. Dette uden at give afkald på en høj faglighed hos optikeren og audiologen der begge sikrer hvert deres fagområde.

Vi fører en række spændende brillebrands til øjnene og Oticon, Phonak og Widex til ørerne. Alt til en absolut fair pris og med oplevelse og service udover det sædvanlige.

Kom selv forbi når vi åbner og oplev det selv!

VI GLÆDER OS!

På genhør og gensyn i 2Ø.

 

 

LÆS MERE OM 2Ø